ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το τεράστιο deal του Ολυμπιακού για τον Ράντοβιτς

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν υψηλή ρήτρα στην Γιαντράν, ενώ κέρδισαν τη «μάχη» με τις Γιούγκ, Μπρέσια και Φερεντσβάρος, για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Η μεταγραφή του Ράντοβιτς μπορεί για ορισμένους να μην είναι και τόσο δυνατή. Δεν ξέρουν και δεν γνωρίζουν. Θα αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία που δείχνουν πόσο «δυνατή» ήταν αυτή η μεταγραφή. Αλλά και τί κερδίζουν οι «ερυθρόλευκοι» από την απόκτηση του αριστερόχειρα Μαυροβούνιο περιφερειακού.

Πρώτο και σημαντικότερο. Είναι ο καλύτερος νέος αριστερόχειρας στον κόσμο. Το next big thing του ευρωπαϊκού πόλο. Από μια χώρα και μια περιοχή που βγάζει μεγάλους παίκτες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν έξυπνα, με άκρα μυστικότητα και στοχευμένα και τον ενέταξαν στο δυναμικό τους.

Δεύτερον, ίσως και περισσότερο σημαντικό από το πρώτο. Τον Ράντοβιτς ήθελαν η Γιούγκ, η νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας Μπρέσια και η τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος. Όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε και τον έκανε δικό τους. Διότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ένα από τα κορυφαία brand name στο ευρωπαϊκό πόλο. Και παράλληλα, δημιουργούν μια ομάδα που θα κάνει μεγάλα πράγματα. Μια ομάδα που έχει ως βασικό στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

Τρίτον. Κάτι που έχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία. Ο Ολυμπιακός κατέβαλλε ρήτρα και μάλιστα υψηλή στην προηγούμενη ομάδα του Τζούρο Ράντοβιτς, την Γιαντράν Χέρτεγκ Νόβι, για να τον αποκτήσει. Δείγμα και της αξίας του παίκτη, αλλά και του γεγονότος ότι οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν πολλά πάνω του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button