ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Ράντοβιτς: «Πρόκληση και τιμή να είμαι μέλος του Ολυμπιακού»

Οι πρώτες δηλώσεις του νεαρού Μαυροβούνιο περιφερειακού που απέκτησαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Μια ακόμα δυνατή κίνηση από τον Ολυμπιακό. Ο Τζούρο Ράντοβιτς. Ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης που έρχεται στον Θρύλο για να δώσει λύσεις, να αποτελέσει ένα ακόμα «γρανάζι» στην ερυθρόλευκη μηχανή που ανεβάζει… στροφές και στοχεύει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο αριστερόχειρας περιφερειακός, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου μέσω του olympiacossfp.gr, υπογράμμισε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Πρώτα από όλα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και παράλληλα τεράστια τιμή να είμαι μέλος σε ένα τόσο εξαιρετικό σύλλογο και σε τόσο φανταστικό περιβάλλον, με τόσους σπουδαίους αθλητές.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλες φιλοδοξίες. Θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα μου να συνεχίσει την κυριαρχία της στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.  Θέλω να προσθέσω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Αθήνα γιατί αποτελούσε πάντα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στην Ευρώπη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button