ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Το Summer Camp του Ολυμπιακού επιστρέφει!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι μετά από διάλειμμα ενός έτους λόγω της φονικής εξάπλωσης του cov19, επιστρέφει δυναμικά το Summer Camp.

Επιστροφή στη δράση και ευκαιρία στο όνειρο για εκατοντάδες παιδιά από το summer camp του Ολυμπιακού.

Οι συνέπειες του κορονοϊού δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του summer camp το καλοκαίρι του 2020 ωστόσο φέτος ο Ολυμπιακός επιστρέφει.

Με μέγιστη προτεραιότητα την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προστασίας, το Olympiacos Summer Camp 2021 θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου (Δευτέρα-Παρασκευή) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει πιστά όλες τις νέες οδηγίες και τυχόν ανανεώσεις γύρω από το υγειονομικό πρωτόκολλο εφόσον ανακοινωθούν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στο προσεχές διάστημα.

 

Ημερήσιο πρόγραμμα

08.30 – 08.45 Αφίξεις αθλητών (σε μικρά γκρουπ)

09.00 – 14.15 Αθλητικές δραστηριότητες

14.30 – 14.45 Αναχώρηση (σε μικρά γκρουπ)

 

Τι είναι το summer camp

 

Ένα μεταβατικό πρόγραμμα προπόνησης για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με κύριο στόχο τη βελτίωση των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων.

Το summer camp υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, χωρίζεται σε προπονητικές μονάδες και παιχνίδια ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ειδικές προπονήσεις για τερματοφύλακες. Μια καλή ευκαιρία ώστε όλα τα παιδιά να αξιολογηθούν από την ακαδημία της ομάδας μας!

 

Επιπλέον δραστηριότητες

 

Beach Soccer και ποδοτένις

Το πρόγραμμα του summer camp θα περιλαμβάνει πρόγραμμα προπόνησης σε γήπεδο beach soccer με ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και ποδοτένις για την περαιτέρω βελτίωση της τεχνικής

 

Θεωρητικά μαθήματα

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιούνται θεωρητικά μαθήματα σχετικά με τη διατροφή, τους κανόνες του ποδοσφαίρου, την υγιεινή, την ανακύκλωση, το fair play και την ιστορία του Ολυμπιακού.

 

Επιπλέον Πληροφορίες και ενημέρωση:

 

Τηλέφωνο: +30 213 0104791

Δευτέρα έως και Παρασκευή (11:00-17:00)

Email: schools@olympiacos.org

Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button