ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ρόστερ των πρωταθλητών είναι έτοιμο

Με την προσθήκη του Πάβλε Πέριτς «κλείδωσε» το δυναμικό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Η απόκτηση του νεαρού Σέρβου ακραίου ήταν η τελευταία «πινελιά» στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Με τις προσθήκες των Παγένκ και Πέριτς, έκλεισαν οι θέσεις των ξένων του Θρύλου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μην ξεχνάμε πώς τόσο ο διαγώνιος Έγκλεσκαλντς όσο και ο ακραίος Μιγιαΐλοβιτς είχαν συμβόλαιο και συνεχίσουν κανονικά. Κάτι ανάλογο ισχύει για τον λίμπερο Ζήση και πασαδόρο Κασαμπαλή.

Οι ανακοινώσεις είναι δεδομένες. Έχουν γίνει όλες γνωστές. Ο Δημήτρης Καζάζης θα έχει στη διάθεσή του και τη νέα αγωνιστική περίοδο τους έμπειρους Στιβαχτή (πασαδόρος) και Ανδρεάδη (κεντρικός), αλλά και τους Εφραιμίδη (ακραίος), Χαραλαμπίδη (κεντρικός) και Τζιάβρα (λίμπερο).

Μην ξεχνάμε και τις άλλες προσθήκες στο ρόστερ. Την επιστροφή του Ζουπάνη που πλέον υπολογίζεται ως κεντρικός, τον ακραίο Δαλακούρα και τον διαγώνιο Ηρακλή Παπαδόπουλο. Με όλες αυτές τις κινήσεις το ρόστερ για τη νέα χρονιά ολοκληρώθηκε και ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας σε ποσοστό 100% τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού, στο βόλεϊ Ανδρών, για τη σεζόν 2021-22 είναι το ακόλουθο:

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Διαγώνιοι: Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ηρακλής Παπαδόπουλος

Ακραίοι: Πάβλε Πέριτς, Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς, Δημήτρης Εφραιμίδης, Ανέστης Δαλακούρας

Κεντρικοί: Άλεν Παγένκ, Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνη, Δημήτρης Χαραλαμπίδης

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button