ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πέριτς ξεχωρίζει με τη Σερβία

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού είναι με την Εθνική του, στη «φούσκα» του VNL, στο Ρίμινι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου τη μεταγραφή του Πάβλε Πέριτς. Το μεγαλύτερο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα του Θρύλου. Μια ακόμα μεταγραφική «βόμβα» από τον αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Πάβλε Πέριτς αυτή την περίοδο είναι στην αποστολή της εθνικής Ανδρών της Σερβίας. Για τους αγώνες του VLN (Volleyball Nations League). Με τον νεαρό ακραίο να πραγματοποιεί διαρκώς καλές εμφανίσεις. Δεσπόζει με την παρουσία του στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Στα ματς που γίνονται στη «φούσκα» του Ρίμινι, στην Ιταλία. Ο Πέριτς είναι στα περισσότερα ματς της Σερβίας από τους κορυφαίους και κάνει τη διαφορά. Στη φωτογραφία (Νο12) πανηγυρίζει έναν ακόμα πόντο σε ένα από τα πρόσφατα ματς των Σέρβων, με αντίπαλο το Ιράν. Δείχνοντας πώς μπορεί να βγει μπροστά και να δώσει πολλές λύσεις.

Η Σερβία έχει 7 νίκες και 2 ήττες σε 9 ματς για το VNL και στόχος είναι να πάει ως το τέλος. Να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα και να αγωνιστεί στα ημιτελικά. Δείχνει ικανή να το πετύχει, με τον Πέριτς να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button