ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα των τελικών

Ο Ολυμπιακός έκανε απόψε τη δουλειά του. Καθώς πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους τελικούς. Αλλά ακόμα δεν ξέρει τον αντίπαλό του. Διότι αυτός θα γίνει γνωστός την Τρίτη το βράδυ. Μιας και στις 19:15 της 30ής Μαΐου είναι προγραμματισμένο το πέμπτο ματς στην άλλη ημιτελική σειρά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι. Ειδικότερα, όποιος νικήσει θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Διότι η συγκεκριμένη σειρά είναι στο 2-2. Το πρόγραμμα των τελικών.

Η σειρά των ματς της τελικής φάσης

Κατά συνέπεια, μετράμε αντίστροφα για τον πρώτο τελικό. Αυτός θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, 4 Ιουνίου, στο ΣΕΦ. Μιας και ανεξαρτήτως αντιπάλου, δηλαδή είτε αυτός είναι ο Παναθηναϊκός είτε το Περιστέρι, ο Θρύλος έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Κατά συνέπεια, ο πρώτος και ο τρίτος τελικός θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Επίσης, ο δεύτερος τελικός θα είναι εκτός έδρας, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ή στο αντίστοιχο του Περιστερίου. Επιπλέον, το τέταρτο και το πέμπτο ματς είναι εκτός και εντός έδρας, αντίστοιχα. Αλλά θα διεξαχθούν μόνο αν χρειαστεί, δηλαδή μονάχα αν η σειρά των τελικών δεν κριθεί στα τρία πρώτα ματς.

Το πρόγραμμα των τελικών

Όπως αναφέραμε και πριν λίγο, το πρώτο ματς θα γίνει την Κυριακή 4 Ιουνίου. Λοιπόν, η σειρά θα έχει ματς σε εναλλάξ έδρας ανά τρεις-τέσσερις ημέρες. Άρα ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ο τρίτος την Κυριακή 11/6, αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, αν χρειαστούν, ο τέταρτος τελικός θα γίνει στις 15/6 και ο πέμπτος στις 18/6, Πέμπτη και Κυριακή, αντίστοιχα. Το πρόγραμμα των τελικών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button