ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστροφές που “λύνουν” τα χέρια!

Μετά από την δύσκολη αυτή περίοδο που ο Ολυμπιακός είχε στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες αρκετών παικτών “πρώτης γραμμής”, ο Τάκης Λεμονής μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος αφού πλέον βλέπει το Ρέντη να γεμίζει ξανά.

Κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης, ο 57χρονος κόουτς είδε τον Σεμπά που προέρχεται από αρθροσκόπηση να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας αλλά και τον Μοχάμεντ Μπεν που αντιμετώπιζε πρόβλημα θλάσης.
Παράλληλα ο Ένγκελς μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μιας και ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ και ο Μποτία σταδιακά προσπαθεί να φτάσει στα επίπεδα όλης της ομάδας ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα.
Σε ότι αφορά τον Εμμανουέλ Εμενίκε, ο Νιγηριανός βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Μπολόνια. Σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας ενημέρωσε πως νιώθει καλύτερα και πλέον αναμένεται η επιστροφή του.
Σήμερα η ομάδα έχει ξανά προπόνηση ενώ αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο φιλικό της πρώτης ομάδας με την δεύτερη προκειμένου να βρουν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές που έχουν λίγα λεπτά συμμετοχής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button