ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πρόγραμμα των playoff

Αφετηρία στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος από την προσεχή Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα, από τις 7 Απριλίου και μετά αρχίζουν τα playoff. Καταρχάς με την ημιτελική σειρά κόντρα στην ομάδα της Βούλας. Το πρόγραμμα των Playoff.

Πρεμιέρα στα Playoff

Την Κυριακή είναι το πρώτο τζάμπολ στη δεύτερη φάση της Α1 Γυναικών. Δηλαδή οι ημιτελικοί των Playoff. Καταρχάς, το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τον Πρωτέα Βούλας θα γίνει το μεσημέρι.  Ειδικότερα, στις 12:00. Καθώς ο Θρύλος θα φιλοξενήσει την ομάδα του Πρωτέα στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ. Άρα το πρώτο ματς είναι στην έδρα του Θρύλου που πήρε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Όπως και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Επίσης, το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 10 Απριλίου (20:00) στη Βούλα. Αξίζει να σημειωθεί πώς η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες. Άρα θα φτάσει τα τρία ματς, αν χρειαστεί. Επιπλέον, το τρίτο είναι στο πρόγραμμα για την Κυριακή 14 Απριλίου. Επιπρόσθετα, τα αποτελέσματα στην κανονική περίοδο δεν μετρούν. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός νίκησε 77-56 (εκτός) και  83-66 (εντός έδρας), αντίστοιχα. Όμως με βάση ό,τι έχει γίνει έως τώρα, είναι σχεδόν απίθανο να μην τελειώσει η σειρά στα δύο ματς. Το πρόγραμμα των Playoff.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

  • 07/04/2024, 12:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πρωτέας Βούλας
  • 10/04/2024, 20:00, Πρωτέας Βούλας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • 14/04/2024, 17:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πρωτέας Βούλας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button