Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ με τους νέους

Λοιπόν, ο Ολυμπιακός έκανε τελικά τρεις (σ.σ.: κανονικά τέσσερις αλλά ο Μπετανκόρ έμεινε στον Πανσερραϊκό) προσθήκες τον Ιανουάριο. Μιας και στο Ρέντη πήγαν ο Αντρέ Όρτα, ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι και ο Λουίς Πάλμα. Επιπλέον όλοι μπήκαν στην αποστολή για τη Λιβαδειά, αλλά κόπηκαν την τελευταία στιγμή από την 20άδα. Ωστόσο από επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, είναι άπαντες μια χαρά. Όμως στο ερώτημα πότε θα παίξουν, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ με τους νέους.
Ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει για τους νέους
Αν και πήγαν με την ομάδα στη Λιβαδειά, οι τρεις καινούργιοι παίκτες δεν έπαιξαν. Μιας και ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε να τους «κόψει» από την 20άδα. Γιατί είναι αλήθεια ότι θέλουν λίγο χρόνο για να εγκλιματιστούν. Αλλά την Τετάρτη υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό ματς. Δηλαδή η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο Μεντιλίμπαρ ξέρει.
Ωστόσο λογικά κάποιος θα μπει στην 20άδα της ρεβάνς, με τον Όρτα θεωρητικά να έχει ένα αβαντάζ και μετά τον Πάλμα να ακολουθεί λόγω θέσης. Αλλά οι προπονήσεις του διημέρου Δευτέρα-Τρίτη θα παίξουν ρόλο για την τελική απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού. Διότι αυτό που λέει είναι πώς πρέπει να δείξουν πώς είναι σε θέση να αγωνιστούν και να μπουν στο βασικό rotation του. Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ με τους νέους.