ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ούτε σήμερα θα αγωνιστεί ο Αγκιμπού

Απών από το τρίτο και τελευταίο ματς της Γουινέας, στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ούτε σήμερα θα αγωνιστεί ο Αγκιμπού.

Χάνει ο Καμαρά και τη Ζιμπάμπουε

Μεγάλα ερωτηματικά υπάρχουν αναφορικά με την κατάσταση του Αγκιμπού Καμαρά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Θρύλου που είχε τραυματιστεί στο ματς με το Μαλάουι, για την 1η αγωνιστική. Είχε γίνει αλλαγή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Από εκείνη τη στιγμή, από τις 10 Ιανουαρίου δηλαδή, δεν έχει καταφέρει ακόμα να επανέλθει. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ο Αγκιμπού χάνει το σημερινό ματς λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Είναι στη φάση της αποκατάστασης, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί το μέγεθος του προβλήματος του νεαρού «ερυθρόλευκου» άσου. Ούτε σήμερα θα αγωνιστεί ο Αγκιμπού.

«Θολό» τοπίο για τον Αγκιμπού

Από τις 10/1 ως και σήμερα έχουν περάσει οκτώ ημέρες. Ο Αγκιμπού, όμως, δεν έχει μπει ακόμα στις προπονήσεις και παραμένει άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί εκ νέου. Ο προπονητής του, Καμπά Ντιαβαρά έλεγε μετά το ματς της πρεμιέρας που ο παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Πονούσε και τον έκανε αλλαγή. Μετά από τόσες ημέρες παραμένει ακόμα «θολό» το τοπίο αναφορικά με την επάνοδό του στη δράση. Παραμένει άγνωστο σε τί κατάσταση βρίσκεται. Το κυριότερο… Παραμένει άγνωστο πότε θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Και πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά με την εθνική ομάδα της Γουινέας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button