ΒΟΛΕΪ

«Το πιο σημαντικό είναι η καθαρή νίκη»

Κάθε νίκη μετρά. Ειδικότερα σε μια πρεμιέρα πρωταθλήματος. Όταν, δε, συνοδεύεται με «καθαρό» τρίποντο, τότε έχει ακόμα πιο μεγάλη αξία. Αυτό εξήγησε μετά το φινάλε του ματς με τον Πανιώνιο ο Ανέστης Δαλακούρας. «Το πιο σημαντικό είναι η καθαρή νίκη».

Δαλακούρας: «Το πιο σημαντικό είναι η καθαρή νίκη»

Από την πλευρά του, ο Ανέστης Δαλακούρας σχολίασε: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μια νίκη με καθαρό σκορ. Άρα αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Ο Πανιώνιος είναι νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα».

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Όλες οι ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές και πρέπει να παίζεις καλά σε κάθε παιχνίδι. Εμείς, πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Γιατί είναι αρχή της χρονιάς. Τώρα σιγά-σιγά, μπαίνουμε στα επίσημα ματς. Πιστεύω πώς θα έχουμε καλύτερη συνέχεια»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button