ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ‘πε και το ‘κανε!!!

Το είχε υποσχεθεί. Είχε πει πως θα κάνει τα παντα για να ξαναδούμε την ομάδα πόλο στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που απέδειξε πως τα λόγια του έγιναν πράξη με την πλέον έμπρακτη στήριξή του.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη: «Δώρο από μένα 3 παικταράδες για να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θέλω με τίποτα να διαλυθεί αυτή η ομάδα που γέμισε όλους τους Ολυμπιακούς και όλους τους Έλληνες περηφάνεια! Εγώ είμαι εδώ και θα καλύψω όλα τα έξοδα για τρεις πολίστες παγκόσμιας κλάσης για να είμαστε ξανά πρωταθλητές Ευρώπης. Η ομάδα αυτή άλλαξε την ιστορία του πόλο, θα την αλλάξει και το κολυμβητήριο που θα φτιάξουμε. Προχωρήστε και είμαι δίπλα σας. Στόχος μας ξανά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»…

Το είπε, το έκανε

Ο Ολυμπιακός πυροδοτεί τριπλή μεταγραφική «βόμβα».

Οι «ερυθρόλευκοι», έκλεισαν τρεις σπουδαίους πολίστες, τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς, οι οποίοι θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας τη νέα σεζόν, ωθώντας την ξανά στην κορυφή της Ευρώπης!

Και φυσικά βλέποντας αυτή την υπόσχεση να γίνεται πραγματικότητα, πως να μην περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και τη δέσμευση του ηγέτη για το νέο κολυμβητήριο που θα στεγάσει την μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τα όνειρα του λαού του Θρύλου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button