ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το παρασκήνιο με τις τερματοφύλακες

Λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι έχει μεγάλο ενδιαφέρον στα μεταγραφικά. Κατά συνέπεια, ούτε το τμήμα πόλο Γυναικών θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ωστόσο, εκεί υπήρξαν σημαντικές αλλαγές. Καταρχάς, η αλλαγή προπονητή με τον Δημήτρη Κραβαρίτη να αναλαμβάνει. Όμως πριν ανακοινώσει ο Θρύλος τη Νίγκρο, η θέση κάτω από τα γκολπόστ πέρασε από… 40 κύματα! Το παρασκήνιο με τις τερματοφύλακες.

Οι αποφάσεις των τερματοφυλάκων

Καταρχάς, η Δουρέκα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Στη συνέχεια, η Διαμαντοπούλου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για τη Βουλιαγμένη. Μετά έγινε επαφή με τη Σωτηρέλη, αλλά τελικά επέλεξε να μείνει στον Εθνικό. Συνεπώς το ερώτημα που προκύπτει εύλογο! Γιατί αποχώρησε η πρώτη; Επίσης, τί ώθησε τη δεύτερη να μην επιλέξει το Θρύλο; Λοιπόν, το Redaroume αποκαλύπτει το παρασκήνιο για τις επιλογές των δύο κοριτσιών. Πιο συγκεκριμένα δεν έγιναν στην τύχη! Αλλά έχουν έμμεση σχέση με την εθνική ομάδα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το καλοκαίρι του 2024. Το παρασκήνιο με τις τερματοφύλακες.

Το παρασκήνιο της ιστορίας

Διότι το «μήνυμα» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ένα. Για να έχει μια παίκτρια πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το Παρίσι, αν πάρει η εθνική Γυναικών την πρόκριση, πρέπει να είναι βασική στην ομάδα της. Επομένως, η Διαμαντοπούλου που δεν ήταν βασική στον Ολυμπιακό, επέλεξε τη Βουλιαγμένη. Όπως και η Σωτηρέλη την παραμονή στον Εθνικό, για τους ίδιους λόγους. Μιας και στο Θρύλο η Σταματοπούλου θα ήταν ξανά βασική.

Αν και όλοι θέλουμε να πάρει η εθνική Γυναικών το εισιτήριο για το Παρίσι, εξασφαλισμένη θέση δεν έχει! Κατά συνέπεια, αυτό το «μήνυμα» που δόθηκε μπορεί και να μην ωφελήσει τελικά τις Ελληνίδες γκολκίπερ. Για την ακρίβεια άφησαν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Επομένως, αν δεν πάρει η Ελλάδα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η απόφασή τους ίσως ήταν λάθος!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button