ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το ντέρμπι ξεκίνησε αλλά ο Εισαγγελέας άφαντος!

Τελικά, το ερώτημα είναι ένα. Σε αυτό το γήπεδο, την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, θα τηρηθούν ποτέ τα μέτρα; Διότι για μια ακόμα φορά υπάρχουν υπεράριθμοι! Αλλά το πιο σοβαρό είναι άλλο. Ο Ολυμπιακός απέστειλε έγγραφο στις αρμόδιες αρχές, με το οποίο ζητούσε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Handball Premier να διεξαχθεί με την παρουσία Εισαγγελέα. Όμως, αυτό δεν συνέβη. Το ντέρμπι ξεκίνησε αλλά ο Εισαγγελέας άφαντος!

Άφαντος ο Εισαγγελέας

Το σκεπτικό των «ερυθρολεύκων» ήταν το ακόλουθο. Πώς με την παρουσία Εισαγγελέα θα κυλούσαν όλα ομαλά. Επίσης, θα προλαμβάνονταν τυχών παράνομες ενέργειες και επεισόδια. Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και νομικός, Δημήτρης Νάκος, επικοινώνησε με τη γραμματεία του αθλητικού Εισαγγελέα. Το έπραξε τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του ματς (19:00), δηλαδή στις 15:00.

Η απάντηση που έλαβε προκαλεί έκπληξη! Ο κ. Εισαγγελέας δεν είχε αποφανθεί ακόμη για το αίτημα του Ολυμπιακού. Δεν το έκανε, δε, ποτέ! Διότι το ματς ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00, αλλά ο Εισαγγελέας δεν εμφανίστηκε ποτέ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ! Το ντέρμπι ξεκίνησε αλλά ο Εισαγγελέας άφαντος!

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα εκφέρει γνώμη;

Είναι προφανές πώς υπάρχει δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ των εισαγγελιών Αθήνας και Πειραιά. Διότι όταν υπάρχει ανάλογο αίτημα στην Εισαγγελία Πειραιά, για παρουσία Εισαγγελέα σε ματς υψηλού κινδύνου με γηπεδούχου τον Ολυμπιακό, το αίτημα πάντα γίνεται αποδεκτό εγκαίρως! Επίσης, πάντα ο Εισαγγελέας δίνει το «παρών» στο εκάστοτε γήπεδο! Το καίριο ερώτημα είναι ένα… Ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει εικόνα για ό,τι συνέβη; Ξέρει ακριβώς τη στάση της Εισαγγελίας Αθηνών που δεν απάντησε καν στο αίτημα του Ολυμπιακού; Επιπλέον, θα εκφέρει γνώμη για αυτά που γίνονται; Το σίγουρο είναι ένα… Ο κόσμος έχει ήδη αποφανθεί!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button