ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μεγάλο αφιέρωμα του MEGA στον Βαγγέλη Μαρινάκη! (video)

Δέκα χρόνια ηγέτης του Θρύλου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπλήρωσε 10 χρόνια στην ηγεσία του Ολυμπιακού και το MEGA παρουσιάζει το χρονολόγιο μιας σχέσης γεμάτης επιτυχίες, διακρίσεις και κοινωνική προσφορά.

Εκείνη η μια στιγμή που περνά, μα κόντρα στους καιρούς, δεν χάνεται αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της στην ίδια την Ιστορία.

Και έπειτα να κλείνεις για ένα δευτερόλεπτο τα μάτια.

Και όταν τα ανοίγεις να έχουν περάσει κιόλας 10 χρόνια.

10 υπέροχα χρόνια, και ας συνέπεσαν με την πιο δύσκολη συγκυρία που συνάντησε μεταπολεμικά την Ελλάδα.

Το ιερό ποδοσφαιρικό «10» που σαν μαγικός αυλός είχε πάντα τον τρόπο του, να εκστασιάζει το Καραϊσκάκη. Και που αυτή τη φορά λειτουργεί απολογιστικά.

Το 10 του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και της νέας εποχής, του Ολυμπιακού ενός αληθινού Θρύλου.

«Λένε πάντα ότι ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να τα αλλάξεις εσύ, μόνος σου» διατύπωσε κάποτε ο Άντι Γουόρχολ.

Και εκεί, στον Πειραιά, το αξίωμά του βρήκε την απόλυτη εφαρμογή από την 18η Ιουνίου του 2010 όταν ο γιος του Μιλτιάδη, θέλησε με τα χέρια του να σηκώσει ψηλότερα έναν γίγαντα που μόλις πέρασε σε τέλος εποχής.

Αν τα κατάφερε;

Μια εύκολη απάντηση είναι πως οι τίτλοι λένε σχεδόν τα πάντα. Το… ευρύχωρο δωμάτιο με τα τρόπαια που ετοιμάζεται ήδη για τα επόμενα σε μια σεζόν που έφτασε στα μισά του Ιούνη και ο Ολυμπιακός συνεχίζει σε τριπλό ταμπλό.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΑΡΕΜΠΕ: «Δέκα χρόνια για να χτιστεί μια επιτυχημένη αυτοκρατορία. Γίναμε και είμαστε ένας από τους γίγαντες στην Ευρώπη σήμερα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button