ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τικίνιο πέρασε τις εξετάσεις

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υποβληθεί στους απαραίτητους ελέγχους, πριν υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

Χθες βράδυ ο Τικίνιο έφτασε στην Ελλάδα. Ήρθε για να μείνει. Ήρθε για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στην φετινή, καλοκαιρινή περίοδο. Μια επιλογή ενός παίκτη που ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς από την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες, τη σεζόν 2016-2017.

Πριν φτάσει η στιγμή που θα βάλει την υπογραφή του, στο συμβόλαιό του, πρέπει να προηγηθούν ορισμένα άλλα θέματα. Από το πρωί, ο Βραζιλιάνος πήγε στο Metropolitan όπου και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και εργομετρικά που θα ακολουθήσουν στην πορεία. Ούτως ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του, για να καθοριστεί και το πρόγραμμα που θα χρειαστεί να ακολουθήσει, με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην εκκίνηση της προετοιμασίας, στα μέσα Ιουνίου.

Ήδη ο Τικίνιο έχει μιλήσει αρκετά με τον Πέδρο Μαρτίνς. Το επιτελείο του προπονητή του Ολυμπιακού έχει καθορίσει το πλάνο επανένταξης του Τικίνιο σε υψηλούς ρυθμούς. Αυτό που θα ακολουθήσει για να καλύψει το «κενό» των τελευταίων μηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button