ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το κρίσιμο 48ωρο του Μανωλά

Το κρίσιμο 48ωρο του Μανωλά. Η Νάπολι ξεκαθάρισε πώς το θέμα με τον Ολυμπιακό και τον Έλληνα αμυντικό θα πρέπει να κλείσει ως αύριο βράδυ.

Εδώ και αρκετές ημέρες το θέμα της επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Πειραιά, στους «ερυθρόλευκους», είναι το πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Ιταλίας αλλά και της Ελλάδα. Καθημερινά τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολλές. Απλά, τα δεδομένα για την ιστορία αυτή είναι πλέον πιο ξεκάθαρα.

Ιταλικά σενάρια

Την Τρίτη κυκλοφόρησε πώς και η Τορίνο θέλει τον Κώστα Μανωλά. Αλλά το μήνυμα από την πλευρά του παίκτη προς τους ανθρώπους της «γκρανάτα» είναι πώς αν ο Έλληνας αμυντικός αποχωρήσει από τη Νάπολι, τότε αυτό θα γίνει μόνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στην Ιταλία για άλλη ομάδα του Καμπιονάτο. Έχει εκφράσει τη διάθεσή του να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Χρονικά περιθώρια

Κι αυτό που ξεκαθάρισαν από την πλευρά των «παρτενοπέι» σχετικά με το θέμα Μανωλά και τον Ολυμπιακό είναι ένα. Πώς αυτή η ιστορία θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ως την Πέμπτη το βράδυ. Θα πρέπει να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε κάποια συμφωνία. Κοινώς, μένουν στους πρωταθλητές Ελλάδας το μάξιμουμ 48 ώρες για να μπορέσουν να βρουν την άκρη και να καταθέσουν την κατάλληλη πρόταση. Διαφορετικά, εάν δεν υπάρξει κάποιο deal, τότε η υπόθεση θα «κλείσει» αρνητικά.

Η ιστορία έχει deadline

Πάντως, στη Νάπολι έχουν κάνει τη σχετική προεργασία. Έχουν εντοπίσει ήδη τους παίκτες που αποτελούν τη λίστα με τους υποψήφιους για να πάρουν τη θέση του Μανωλά στο ρόστερ. Παρότι, δε, η διοίκηση των Ναπολιτάνων έχει βάλει… τελεσίγραφο και στο χρονικό διάστημα και στα οικονομικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τις κινήσεις ως το deadline που υπάρχει. Σε μια προσπάθεια να τα βρουν με τους «παρτενοπέι» και να ολοκληρώσουν αυτή τη μεταγραφική υπόθεση, για να ντύσουν και πάλι με την ερυθρόλευκη και ριγωτή τον 30χρονο Έλληνα αμυντικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button