ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ευχές του Συνδέσμου Βετεράνων για τη νέα χρονιά

Με αποδέκτες τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, το δυναμικό της ομάδας και τα εκατομμύρια φιλάθλους του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Το 2020 ολοκληρώνεται σε λίγα 24ωρα και θα δώσει τη σκυτάλη στο 2021. Μια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις, μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη που τελειώνει και συνδυάστηκε με τον Ολυμπιακό να κάνει το νταμπλ και να φτάνει μια… ανάσα από τους οκτώ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού στέλνει τις ευχές του στον ηγέτη του Θρύλου, στο δυναμικό της ομάδας, αλλά στα εκατομμύρια των φιλάθλων του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και σε όλη την Ελλάδα.

Στο μήνυμά τους αναφέρουν: «Αγαπητέ μας Βαγγέλη Μαρινάκη, ηγέτη του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, ο πρόεδρος, το ΔΣ και τα μέλη του συνδέσμου μας σας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια για την τεράστια προσφορά σας στον Θρύλο μας που τον μεγαλώνετε συνεχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη και παράλληλα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στον σύνδεσμο μας που με τη δική σας συμπαράσταση είναι ο κορυφαίος σύνδεσμος βετεράνων στην Ελλάδα και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

Ιδιόκτητα γραφεία κόσμημα στο Πασαλιμάνι, θέσεις VIP στο Καραϊσκάκη, μετακινήσεις με το πούλμαν της πρώτης ομάδας για τους αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχουμε ήδη πάνω από 70 αιτήσεις από όλη την Ελλάδα, οι εγκαταστάσεις στο Ρέντη και το γήπεδο Καραϊσκάκη για αγώνες των βετεράνων και πληθώρα εκδηλώσεων και στήριξη σε πολλούς άλλους τομείς με ιδιαίτερη ευαισθησία για τους ανθρώπους που έγραψαν τη θρυλική μας ιστορία.

Ηγέτη του Ολυμπιακού μας του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα 45 πρωταθλήματα τα 28 κύπελλα τα 18 νταμπλ, η δύναμη που παίρνουμε από την αγάπη και τη στήριξή σας και υλοποιείται από τους άξιους συνεργάτες σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο δείχνοντας την τεράστια δύναμη της Ολυμπιακής μας οικογένεια.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button