ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ρέαμπτσιουκ συμφώνησε με την Πόρτο!»

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Record” αναφέρει πώς οι “δράκοι” αγόρασαν ξανά τον Μολδαβό αριστερού μπακ.

Τελικά μια ακόμα εμπλοκή στο θέμα του παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας στον Ολυμπιακό. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα των “ερυθρολεύκων” για την ενίσχυσή τους. Μια υπόθεση με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, εξαιτίας των όρων που περιλάμβανε η συμφωνία της Πάσος Φερέιρα με την Πόρτο, από την οποία είχε αποκτήσει τον 23χρονο παίκτη. Σύμφωνα με αυτή, εάν μια ομάδα έκανε κρούση για τον Μολδαβό, οι “δράκοι” θα μπορούσαν να πληρώσουν την ρήτρα επαναγοράς του παίκτη και να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Όπως και φέρεται να έχουν κάνει σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Record” στην Πορτογαλία. Θέμα που υπάρχει και στο πρωτοσέλιδό της.

Η Πόρτο, συνεπώς, άσκησε το δικαίωμά της και κατέβαλε τη ρήτρα επαναγοράς του παίκτη της Πάσος Φερέιρα. Με το σχετικό ρεπορτάζ να επισημαίνει πώς ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα παραμείνει στην Πάσος ως το καλοκαίρι και μετά από μερικούς μήνες θα γυρίσει στην Πόρτο, όπου θα έχει τις ευκαιρίες του. Κάτι που μέτρησε, όπως λένε στην Ιβηρική Χερσόνησο, για να αποφασίσει και να πει το ναι στην πρόταση των πρωταθλητών Πορτογαλίας, απορρίπτοντας τελικά τον Ολυμπιακό!

Μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα και οδηγεί τους “ερυθρόλευκους” να εξετάσουν τις άλλες λύσεις που έχουν για το αριστερό άκρο της άμυνας. Τρία ονόματα “παίζουν” δυνατά. Ο Νταλμπέρτ, ο Καρόλ και ο Μπιόρκαν, με τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδας να δίνουν “μάχη” με το χρόνο για να τελειώσει αυτή η μεταγραφική υπόθεση και να αποκτήσει η ομάδα μια ακόμα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, εδώ και τώρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button