ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά» (video)

Τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη που παραχώρησε την κάμερα του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει επιστρέψει στα παρκέ. Ξαναφόρεσε την αθλητική του ενδυμασία και γύρισε στη… δράση. Δουλεύει καθημερινά για να επιστρέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, τη νέα σεζόν.

Η πρώτη του… εξομολόγηση μετά την επιστροφή στις προπονήσεις έγινε στην κάμερα της Bwin, του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με τον αρχηγό του Θρύλου να στέλνει το μήνυμά του για την επόμενη περίοδο, υπογραμμίζοντας ότι «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε την ομάδα στις επιτυχίες!»

Ο Kill Bill στη συνέντευξή του αυτή μίλησε για το…

πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας: «Προσπαθήσαμε να μείνουμε σπίτι και να ακολουθήσω τις οδηγίες. Ήθελα να εκμεταλλευτώ τον χρόνο μου δημιουργικά. Βέβαια είχα την τύχη να μένω σε ένα μεγάλο διαμέρισμα, οπότε μου ήταν πιο εύκολο, σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους που βίωσαν την καραντίνα σε ένα μικρό σπίτι. Προσπάθησα να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου και τη γυναίκα μου».

αν η πανδημία θα επηρεάσει τις ομάδες: «Δεν πιστεύω πως η καραντίνα θα μας επηρεάσει ενόψει της νέας σεζόν. Θα κάνουμε προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι. Ο κάθε αθλητής που είναι υπεύθυνος θα προσέξει το σώμα του, γιατί έτσι πρέπει, είμαστε επαγγελματίες… Νομίζω, πως όλες οι ομάδες φέτος θα παίξουν αρκετά φιλικά, για να είναι έτοιμοι όλοι για τη νέα σεζόν».

το ντοκιμαντέρ «Last Dance»: «Είδα το ντοκιμαντέρ για τους Μπουλς και τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά τα περισσότερα πράγματα τα ήξερα για εκείνον, καθώς τον θαύμαζα, έβλεπα στιγμές του και έχω διαβάσει για εκείνον».

την καριέρα του: «Πολλά πράγματα, που πέτυχα στην καριέρα μου, δεν τα είχα ονειρευτεί. Σίγουρα, όμως, είχα ονειρευτεί να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, ασχολήθηκα με το μπάσκετ. Ήθελα να γίνω μέλος μιας ομάδας που θα είναι πετυχημένη».

τί του δίνει κίνητρο: «Να ξεχνάω τι συνέβη στο παρελθόν και να σκέφτομαι μόνο το τώρα, το παρόν».

το μεγάλο σουτ που ξεχώρισε: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο μεγάλο σουτ, είναι αρκετά αυτά που έβαλα και ήταν σημαντικά, όπως και έχω χάσει. Αλλά και αυτά μου έδωσαν δύναμη για να βάλω τα επόμενα».

τις στιγμές που θα ήθελε να ξαναζήσει: «Τους τελικούς της Euroleague, ακόμη κι αυτούς που έχασα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα ακόμα κύπελλο τουλάχιστον. Με το αν δεν γράφεται ιστορία, αλλά θα ήθελα να τους ξαναπαίξω».

την επόμενη σεζόν: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα, να είμαστε πανέτοιμοι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά. Να τη ξαναφέρουμε στις επιτυχίες! Εύχομαι να τελειώσει και όλο αυτό με την πανδημία, ώστε να επιστρέψει και ο κόσμος μας στο γήπεδο».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XfSxiEaX4cI?feature=emb_title]

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button