ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κάλεσμα της 7 εν όψει Μπράγκα

O Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο του Ευρωπαικό εντός έδρας παιχνίδι μετά το Κόνφερενς αλλά και στον κόσμο της ομάδας υπάρχουν ετοιμασίες εν όψει Μπράγκα.

Κάθε γωνιά του Καραϊσκάκη ετοιμάζεται να γεμίσει εν όψει Μπράγκα, ωστόσο  ο κόσμος της ομάδας και ειδικά οι οργανωμένοι ετοιμάζουν ένα άκρως δυναμικό κορεό το οποίο θα κάνει και πάλι την Ευρώπη να παραμιλάει.

Για αυτό ακριβώς το λόγο και μέσω ποσταρίσματος στα social η Θύρα 7 καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών απο νωρίς.

«ΚΟΡΕΟ-ΘΥΡΑ 7»
Στον αγώνα με την Μπράγκα,καλούμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα κάτσουν στο πέταλο της Θύρας 7,να προσέλθουν τουλάχιστον ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από την έναρξη του αγώνα (δηλ. 18:45).
Είναι σημαντικό, για να πετύχει το κορεό, να σηκωθούν ΟΛΕΣ οι σακούλες.Για αυτό το λόγο δεν κάθεται ΚΑΝΕΝΑΣ σε κάγκελα, διαδρόμους, σκαλοπάτια και κυλικεία.
Παίρνουμε θέση στην κερκίδα από νωρίς, τα κινητά στην τσέπη και ακούμε τις οδηγίες των οργανωτών.
ΥΓ. Παίρνουμε τα σακουλόχαρτα που είναι κολλημένα ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΑΣ!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν σηκώνουμε για κανέναν λόγο το σακουλόχαρτο του μπροστινού μας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button