ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το… έργο Περέιρα ολοκληρώθηκε με τους νέους πίνακες διαιτησίας!

Όλα τα νέα πρόσωπα προέρχονται από Ενώσεις που έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην «εξυγίανση»!

Όλα τα νέα πρόσωπα προέρχονται από Ενώσεις που έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην «εξυγίανση»!

Νέος αρχιδιαιτητής δεν υπάρχει ακόμα στην ΚΕΔ. Έτσι ο Μέλο Περέιρα, πριν μπει στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Πορτογαλία, ολοκλήρωσε το… έργο του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Με τους νέους πίνακες διαιτησίας.

Επιλογές με άρωμα «εξυγίανσης». Όσοι ανέβηκαν στη Super League είναι από Ενώσεις που στηρίζουν 100% «εξυγίανση». Να μην έκανε ένα τελευταίο «δωράκι» ο Μέλο πριν φύγει. Τόσα και τόσα ως πρόεδρος της ΚΕΔ, είχε και καλό.. αποχαιρετιστήριο το μενού!

Σε ό,τι αφορά τις «εκκαθαρίσεις» στους πίνακες. Πάει ο Κομίνης που στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε… ζωγραφιστό, πάει και Φωτιάδης που είχε ανάλογη αντιμετώπιση από την ΑΕΚ, πάνε ο Κατσικογιάννης και ο Τάσσης, πάει και ο Σέζος!

Εδώ τίθεται θέμα είναι οι αποφάσεις της απερχόμενης ΚΕΔ είναι νομότυπες, καθώς θα αλλάξει η σύνθεσή της άμεσα. Διότι η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έρχεται προ τετελεσμένων.

Για τα νέα πρόσωπα δεν έχει σημασία να πει πολλά κανείς. Αλλά εάν δούμε από τι Ενώσεις προέρχονται, καταλαβαίνει κανείς πώς τίποτα δεν είναι τελικά τυχαίο. Για την ιστορία, οι διαιτητές που ανέβηκαν στη Super League είναι οι Γκάμαρης (Αθηνών), Περάκης (Αθηνών), Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Κουκούλας (Λέσβου), Αγγελάκης (Μακεδονίας), Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), ενώ επέστρεψε ξανά μετά τον υποβιβασμό του ο Γρατσάνης (Τρικάλων)!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button