ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η AS Euroleague αποθέωσε Ρίβερς και Θρύλο! (video)

Η ηλεκτρονική έκδοση της AS Εuroleague μνημόνευσε τον αξέχαστο τελικό της Ρώμης, στις 24 Απριλίου του 1997, που βρήκε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στον ευρωπαϊκό του θρόνο, χάρη στον «μαγικό ποταμό»!

Η αξέχαστη βραδιά της 24ης Απριλίου του 1997 έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη εκατομμύρια πιστών οπαδών του Ολυμπιακού, λόγω του απόλυτου θριάμβου των «ερυθρόλευκων» επί της Μπαρτσελόνα με 73-58 στο «Παλαέουρ» της Ρώμης και την κατάληψη της ευρωπαϊκής κορυφής για πρώτη φορά.

Εκείνο το βράδυ ο Ντέιβιντ Ρίβερς ήταν ένας πραγματικός «χείμαρρος» και με 26 πόντους οδήγησε τον Θρύλο στην Γη της Επαγγελίας και την κατάκτηση της πρώτης Ευρωλίγκας της ιστορίας του!

Όπως φαίνεται, όμως εκείνη η μαγική βραδιά έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη πολλών αφού και στο εξωτερικό την μνημονεύουν, τόσα χρόνια μετά.

Συγκεκριμένα, η έκδοση της AS που αφιερώνεται στην Ευρωλίγκα, έκανε ένα… θρυλικό throwback, σε εκείνο το μαγικό βράδυ, για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ονειρικό, απολαυστικό Ντέιβιντ Ρίβερς, που συμπαρέσυρε τους συμπαίκτες του προς τον θρίαμβο με τις μαγικές του ενέργειες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button