ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίτλοι τέλους για Ολυμπιακό και ΟΠΑΠ

 

 

 

 

 

 

 

Tίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ ύστερα από 12 χρόνια ,όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η “Ερυθρόλευκη” ΚΑΕ . Άλλωστε οι Πειραιώτες άλλαξαν σελίδα στο εν λόγω θέμα έχοντας ήδη συμφωνήσει  με την bwin.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον ΟΠΑΠ, αναφέρει:

«Μετά από 12 συναπτά έτη χορηγικής και εμπορικής συνεργασίας, από τα οποία τα τελευταία 7 ως Μεγάλος Χορηγός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ για την πολυετή συνεργασία.

Όλα αυτά τα χρόνια η συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας μας ήταν σημαντική. Η κατάκτηση των back to back Ευρωπαϊκών τροπαίων το 2012 και το 2013, αλλά και τα πρωταθλήματα του 2012, του 2015 και του 2016, μαζί με το Διηπειρωτικό του 2013, θα φέρουν πάντα τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ ως Μεγάλου Χορηγού της ομάδας. Όλες αυτές οι μεγάλες και ιστορικές στιγμές, αλλά και η παρουσία της ομάδας μας σε τέσσερα Final Four και τέσσερις τελικούς της Ευρωλίγκας τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς και η καθιέρωση της ομάδας ως η καλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα της τελευταίας δεκαετίας, στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων μας, είναι άμεσα συνδεδεμένες με την επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εκτός από τη συμβολή του Μεγάλου Χορηγού μας στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ για τη συμβολή του σε όλο το κοινωνικό έργο που από κοινού προσφέραμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΟΠΑΠ αποτέλεσε τον ιδανικό συμπαίκτη σε αυτό το πεδίο για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την στήριξη που παρέχει στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από το εξαιρετικό πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, καθώς και τη στρατηγική υποστήριξης όλων εκείνων που έχουν ανάγκη. Πραγματικά το συγκεκριμένο έργο του ΟΠΑΠ αποτελεί για όλους μας εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς.

Ο Chief Commercial Officer της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη του ΟΠΑΠ για τη συνεργασία των τελευταίων 12 ετών. Υπήρξε μια πολύ πετυχημένη συνεργασία, η οποία ουσιαστικά ταυτίστηκε με τις μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες του Ολυμπιακού, καθώς και με τον μετασχηματισμό του Ολυμπιακού σε έναν σύγχρονο αθλητικό οργανισμό. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσφορά της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την συμβολή της στην υποστήριξη συνολικά του Ελληνικού Αθλητισμού, ενώ θα μας συνδέουν τόσο οι κοινές μας αξίες όσο και η καθημερινή προσπάθεια μας να γινόμαστε καλύτεροι. Τιμούμε την άριστη συνεργασία τόσο με την ανώτερη διοίκηση της εταιρείας, όσο και με κάθε ένα από τα στελέχη της και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!».

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close