ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρόταση για τον Σεμπά από την Κίνα


Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φθάσει πρόταση στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ από την Τσονκίνγκ Νταγκντάι για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Μετά την περσινή πολύ κακή χρονιά και τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν στον Ολυμπιακό  ο Σεμπά βρίσκονταν εκτός ομάδας., αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, πλέον το σενάριο παραχώρησης του παίκτη μοιάζει πολύ πιθανό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ομάδα από την Κίνα, στην οποία προπονητής είναι πρώην ερυθρόλευκος τεχνικός, Πάουλο Μπέντο. Πρόκειται για την Τσονκίνγκ Νταγκντάι Λιφάν η οποία έχει κάνει πρόταση που ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Συνεπώς αν ο Ολυμπιακός μείνει ικανοποιημένος τότε είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι των Πειραιωτών με τον Βραζιλιάνο να χωρίσουν.

Ο Σεμπά όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, γεγονός που δυσκόλευε την αποχώρησή του από τους Πειραιώτες. Με την επίσημη πρόταση που κατέφθασε όμως για τη απόκτησή του στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, η αποχώρηση του Βραζιλιάνου, μετά από τρεις σεζόν στο Λιμάνι, είναι πιο πιθανή από ποτέ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button