ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, το τελευταίο αντίο στον Τάκη

Αυτό που γίνεται το 2020, δεν έχει προηγούμενο. Αυτή η δύσκολη από όλες τις απόψεις χρονιά εχει βαλθεί να μας στερέψει τα δάκρυα μας! Πολλά αδέλφια μας από τους ιδρυτές της Θύρας 7 και τις λεγόμενες ” κολώνες” του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος έφυγαν από τον μάταιο τουτο κόσμο.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταγκαλάκης

Έτσι δυστυχώς η “Θύρα 7 των Ουρανών” μεγάλωσε απροσδόκητα! Ένα ακόμα μέλος της Θύρας 7 ο αγαθός γίγαντας ο Τάκης Βουκελάτος πήρε από την Παρασκευή την μεγαλύτερη ίσως θέση λόγω παραστήματος στην ” Θύρα 7 των Ουρανών”! Ο γίγαντας Τάκης ήταν τεράστια ψυχή εκτός γηπέδων και ” Οβελίξ” σε αυτά.

Πού τον έβλεπαν οι αντίπαλοι οπαδοί και έστριβαν 2 γωνίες πριν βρεθεί στον διάβα τους. Είχε τον απόλυτο σεβασμό όλων. Τόσο των γαύρων όσο και κυρίως των αντιπάλων οπαδών. Αξέχαστο θα παραμείνει στην μνήμη μας ένα περιστατικό που συνέβη στο Ολυμπιακό Στάδιο τη δεκαετία του ’80.

Όταν φίλοι του, για να κάνουν πλάκα, πήγαν στον εκφωνητή του Σταδίου και βγήκε η εξής ανακοίνωση: «Παρακαλείται ο μικρός Τάκης Βουκελάτος να έρθει στα δημοσιογραφικά θεωρεία».

Το γέλιο που ακούστηκε στις κερκίδες του σταδίου έφτασε μέχρι το Αιγάλεω την γειτονιά του αγαθού γίγαντα! Καλό σου ταξίδι Τάκαρε! Αθάνατος θα μείνεις στη μνήμη μας!

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Τάκη Βουκελάτου.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close