ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού και η Άρτα

Νέο μέλος στο ερυθρόλευκο Δίκτυο Σχολών.

Το Δίκτυο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μεγαλώνει συνεχώς. Η μεθοδική δουλειά που γίνεται αποδίδει και αυτό φαίνεται συνεχώς.

Το Δίκτυο Σχολών απέκτησε ένα νέο μέλος. Η Άρτα εντάσσεται σε αυτό, δείγμα πώς ακόμα και σε περιόδους κρίσης και πανδημίας, ο Ολυμπιακός αποτελεί εγγύηση.

Με τη σχετική ενημέρωση των «ερυθρολεύκων» να αναφέρει: «Με μεγάλη χαρά, η Διοίκηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την ένταξη της Άρτας στο Δίκτυο Σχολών του Θρύλου που εν μέσω πολύ ιδιαίτερων καιρών, δεν σταματά να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται!

Η νέα σχολή ποδοσφαίρου βάζει ακόμα μια ερυθρόλευκη σημαία στον ελλαδικό χάρτη, αποτελώντας πλέον πόλο έλξης για όλα τα νέα παιδιά της βορειοδυτικής Ελλάδας. Παράλληλα, γίνεται η υπ’ αριθμόν 17 σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού εκτός Αττικής με τη διασπορά να καλύπτει πλέον ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Την προσεχή Δευτέρα 7/9, ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19 Αντώνης Νικοπολίδης, θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με τον υπεύθυνο Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλη Νάνο προκειμένου να καλωσορίσουν στο Δίκτυο τη Σχολή της Άρτας!»

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Champions Club, Τλασιμάχου, τρίγωνο Άρτας

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6971755121, 6971755207

Email: margousi201@gmail.com

Επικεφαλής Σχολής: Ζέτα Μαργώνη

Τεχνικός Διευθυντής Σχολής: Πέρι Σπυράκος

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close