ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμητική βράβευση για τον σπουδαίο γιατρό, Χρήστο Θέο (video)

Τον Χρήστο Θέο, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το γεγονός πως έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο, είτε απλούς φιλάθλους, είτε ποδοσφαιριστές εντός αγωνιστικού χώρου που διέτρεξαν κίνδυνο για τη ζωή τους, βράβευσε ο ΠΣΑΠ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τον γιατρό του Ολυμπιακού για όλα τα καλά που έχει κάνει, τιμώντας τον για το σπουδαίο αυτό έργο του.

Ο Χρήστος Θέος στις δηλώσεις του μετά τη βράβευσή του τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΠ για αυτή την ιδιαίτερη και προσωπική τιμή. Θεωρώ όμως ότι αυτό το βραβείο επιβραβεύει όλη την προσπάθεια που δίνουν όλοι οι ιατροί, όλα τα ιατρικά τιμ για να προσφέρουν το καλύτερο τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών. Εσείς οι παίκτες το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Πρώτα από όλα ευχαριστώ την οικογένειά μου, η οποία ανέχεται την απουσία μου και για την υπομονή που δείχνει για την διπλή ζωή που κάνω. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτριο Σπυρίδη, είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος του Metropolitan, το νοσοκομείο όπου δουλεύω, ο οποίος είχε την οξυδέρκεια και την έμπνευση να με ωθήσει σε αυτό τον τομέα. Και βέβαια ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη τους, που με έκαναν μέλος στη κοινότητα αυτή των ποδοσφαιριστών και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να ζω καθημερινά μεγάλες συγκινήσεις ανάμεσα σε υψηλής ποιότητας αθλητές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό προνόμιο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button