ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τιμή μας να παίξει στον Ολυμπιακό παιδί από τη Σχολή Θεσσαλονίκης»

20160515_113442

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Θεσσαλονίκης και παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Γιάννης Γούναρης μιλάει για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Στα νιάτα του υπήρξε σπουδαίος διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια και τον Ολυμπιακό. Όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση προς τα τέλη της δεκαετίας του ’80 κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού και εν συνεχεία δούλεψε σε πολλές ομάδες της Ελλάδος.
Ο κ. Γιάννης Γούναρης, ο οποίος από την αρχή της περιόδου 2015-16, είναι Τεχνικός Διευθυντής στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη μας μιλάει για τις επιτυχίες της Σχολής αλλά και για τους μελλοντικούς στόχους της.

«Η Σχολή ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη ο οποίος είναι ένας άνθρωπους που πίστεψε σ’ αυτό το εγχείρημα και με το πέρασμα των χρόνων νιώθει δικαιωμένος. Η Σχολή μας την 2η χρονιά της κατέκτησε το Παιδικό Πρωτάθλημα (Κ-15) της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ φέτος όπου έχω αναλάβει εγώ πήρε άλλο ένα Πρωτάθλημα, το Προ παιδικό (Κ-13). Μάλιστα η ομάδα αυτή έκανε ρεκόρ αφού είχε 21 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά για όλους», τονίζει αρχικά ο κ. Γούναρης και συνεχίζει μιλώντας για τους στόχους της επόμενης περιόδου:

«Εμείς δεν σταματάμε ποτέ. Συνεχίζουμε την δουλειά μας και θέλουν να έρθουν περισσότερα παιδιά για να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Ο πρώτος μας στόχος είναι φυσικά τα παιδιά να διασκεδάζουν και να είναι χαρούμενα όταν κάνουν προπόνηση με καταξιωμένους προπονητές τους οποίους θα έχω υπό την επίβλεψη μου. Ο δεύτερος στόχος είναι να έχουμε αθλητές νικητές και στο γήπεδο αλλά και στα γράμματα. Ρίχνουμε μεγάλο βάρος σ’ αυτό το κομμάτι γι’ αυτό και σε ειδική τελετή θα βραβεύσουμε τους αριστούχους. Ο τρίτος στόχος είναι να αξιοποιήσει η Σχολή τ’ αστέρια που έχει και να περάσουν τις πύλες του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη για να δοκιμαστούν από τον Ολυμπιακό».

Το μεγάλο όνειρο του παλαίμαχου άσου της ομάδας μας δεν είναι άλλο από το να δει παιδιά από την Σχολή Θεσσαλονίκης να παίζουν στον Ολυμπιακό. «Η Βόρεια Ελλάδα και η Μακεδονία μας βγάζει αστέρια ποδοσφαιρικά. Έχω αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ήμουν και τεχνικός και έχω φέρει πολλά αστέρια από την Μακεδονία στον σύλλογο. Θα είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή για εμάς να δούμε παιδί από την Σχολή μας, παιδί από την Βόρεια Ελλάδα να είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το όνειρο μας», σημειώνει ο κ. Γούναρης.
Η Σχολή Θεσσαλονίκης που φέτος ξεπέρασε τα 180 παιδιά έχει κάνει αισθητή την παρουσία της ακόμη και στις ΗΠΑ όπου μέσα στο χειμώνα κατέκτησε την 1η θέση σε δυνατό τουρνουά ενώ αν και έχει μόλις τρία χρόνια ζωής κυριαρχεί στα Πρωταθλήματα Υπομομής της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button