ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Με τιμές το ξεπροβόδισμα της Ολυμπιακής ομάδας του υγρού στίβου (Pics)

Σε μια ζεστή και λαμπρή εκδήλωση, στο κέντρο «Nalu» στον Άλιμο, το Σάββατο (3/7) το μεσημέρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ξεπροβόδισε, με τις τιμές που τους αξίζουν, τα μέλη της πολυπληθούς και περήφανης αποστολής των αθλημάτων της που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αμέσως μετά την ιδιαίτερη φωτογράφιση στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, η ολυμπιακή ομάδα τιμήθηκε σε ένα όμορφο event, με την παρουσία και των εκπροσώπων του Τύπου, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με όλους.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος και το ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, που απηύθυναν χαιρετισμούς. Όλοι, φυσικά, προερχόμενοι από την οικογένεια του υγρού στίβου.

Παρόντες ήταν ακόμα από το ΔΣ της ΚΟΕ, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, η Ειδική Γραμματέας Δέσποινα Καράμπέλα, τα μέλη Τζόνι Καλημέρης, Γιάννης Νάτσιος, Σπύρος Γιαννιώτης, Εύη Μωραϊτίδου (και με την ιδιότητά της ως πρόεδρος του ΣΕΟ), Κέλλυ Αραούζου (εκπρόσωπος των αθλητών στο ΔΣ). Εκεί ήταν επίσης και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΕ Γιάννης Γαιννουρής, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος, η πρόεδρος της ΕΣΟΑ Βούλα Κοζομπόλη, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης, οι παλιοί διακεκριμένοι αθλητές Τάσος Παπαναστασίου (πιλότος) και Άκης Γιαννόπουλος. Επίσης, τις ομάδες της υδατοσφαίρισης συνόδευαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος και ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης και της κολύμβησης, οι προπονητές Βαγγέλης Κοζομπόλης, Κώστας Τσιλιβάκης, Άκης Οικονόμου, Τάσος Καράμμπελας.

Οι 34 της Ολυμπιακής ομάδας του υγρού στίβου:

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Απόστολος Παπαστάμος, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κριστιάν Γκολομέεβ, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κωνσταντίνος Μερετσόλιας, Νόρα Δράκου, Βαγγέλης Μακρυγιάννης.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Άλκης Κυνηγάκης.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Μαρία Έλλη Αζιγκούζη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ελένη Φραγκάκη, Δανάη Καριώρη.

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κώστας Γαλανίδης.

Αρχηγοί αποστολής θα είναι για την υδατοσφαίριση ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος Γιώργος Αφρουδάκης, για την καλλιτεχνική κολύμβηση η ειδική γραμματέας και υπεύθυνη έφορος Δέσποινα Καράμπελα και για την κολύμβηση και την ανοιχτή θάλασσα το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος έφορος Γιάννης Νάτσιος.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button