ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο κόσμος η μεγάλη μας δύναμη!»

1475126

Στην συγκλονιστική στήριξη του απίστευτου λαού του Θρύλου αναφέρθηκαν οι Μενέλαος Κοκκινάκης, Κώστα Μουρίκης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Κατερίνα Γιώτα και Τάνια Χαλιβέρα.

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού θα τεθεί από αύριο, Δευτέρα (11/8) η νέα Κάρτα Φιλάθλου (όπως και τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ Ανδρών). Με αφορμή το γεγονός αυτό, πέντε αθλητές από τα «ερυθρόλευκα» τμήμα, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στο osfp.gr, στη στήριξη που παρέχουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π, μέσω της Κάρτας Φιλάθλου οι φίλαθλοι μας.

Ο λόγος για τους Μενέλαο Κοκκινάκη, Κώστα Μουρίκη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Κατερίνα Γιώτα και Τάνια Χαλιβέρα.

Κοκκινάκης: «Πολύ σημαντική για εμάς η Κάρτα Φιλάθλου»

Η Κάρτα Φιλάθλου είναι πολύ σημαντική για εμάς. Μέσω αυτής αλλά και μέσω της Κάρτας Μέλους, ο κόσμος δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη και τον βοηθάει από τώρα για τη νέα σεζόν. Με στόχο την κατάκτηση όλων των πρωταθλημάτων και την διεκδίκηση Ευρωπαϊκών τίτλων».

Μουρίκης: «Μικρό το κόστος, τεράστια η βοήθεια»

«Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη! Το κόστος της Κάρτας Φιλάθλου είναι μικρό, ακόμα και για τις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε, αλλά η βοήθεια που μας προσφέρει αυτή η Κάρτα είναι τεράστια! Τα αποτελέσματα όλων των τμημάτων και την περσινή σεζόν μαρτυρούν από μόνα τους πόσο σημαντική είναι για εμάς η ενίσχυση που λαμβάνουμε μέσα από αυτή την κάρτα».

Mανωλιουδάκη: «Για να διατηρούμε τον Ολυμπιακό, πρώτο παντού»

«Η προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο μας για να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Σημαντικό μερίδιο σε αυτή την προσπάθεια και στις επιτυχίες που πανηγυρίζουμε κάθε χρόνο, έχει ο κόσμος μας με την στήριξη που μας παρέχει μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και την υποστήριξή του όπου και αν παίζουμε. Για αυτό και φέτος περιμένουμε ανάλογη ενίσχυση για να συνεχίσουμε να διατηρούμε  τον Ολυμπιακό πρώτο παντού! Σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Γιώτα: «Είδαμε τι έγινε την περσινή σεζόν…»

«Η σημασία της Κάρτας Φιλάθλου για το σύλλογο είναι τεράστια. Ενισχύει όλα τα τμήματα για να πρωταγωνιστούμε παντού. Χαιρόμαστε πολύ να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και χάρη και σε αυτόν έχουμε πετύχει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Είδαμε τι έγινε την περσινή σεζόν και πόσοι τίτλοι ήρθαν στον σύλλογο. Βλέπουμε φέτος και την ενίσχυση όλων των ρόστερ και σε αυτό ο κόσμος έχει το δικό του μεγάλο μερίδιο!»

Χαλιβέρα: «Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες όλων των τμημάτων»

«Όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού, χαιρόμαστε με τις επιτυχίες όλων των τμημάτων και είμαστε τυχεροί που αγωνιζόμαστε σε αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος διαθέτει αυτόν τον κόσμο. Όπως και την περσινή σεζόν η ενίσχυσή του κόσμου μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους ήταν μεγάλη, έτσι και φέτος περιμένουμε ότι η στήριξη των φιλάθλων μας θα είναι τεράστια!»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button