ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τη Δευτέρα οι οριστικές αποφάσεις

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει η τελική απόφαση για το αν θα συνεχίσουν τα πρωταθλήματα που πλήττονται από τα νέα μέτρα.

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων θα είναι η Δευτέρα (2/11) όσον αφορά τα πρωταθλήματα που θα μπορούν να συνεχιστούν αναφορικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στη χώρα από την Τρίτη (3/11) το πρωί.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην ανακοίνωση που υπήρξε το Σάββατο, θα διεξάγονται κανονικά από εδώ και πέρα η Super League 1 στο ποδόσφαιρο και η Basket League στο μπάσκετ. Μέχρι εκεί. Φυσικά οι αντιδράσεις ήταν αρκετές, από όλα τα αθλήματα, με αποτέλεσμα πολλές ομοσπονδίες να έχουν ήδη ζητήσει την εξαίρεσή τους.

Πρώτη από όλες ήταν η ΕΣΑΠ, η οποία με ανακοίνωσή της τονίζει ότι την Δευτέρα θα υπάρξει η οριστική απόφαση όσον αφορά στη συνέχιση του πρωταθλήματος της Volleyleague των Ανδρών. Μάλιστα, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την Volleyleague Γυναικών, μετά την σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.

Συνεπώς η αυριανή ημέρα θα είναι και η πιο καθοριστική όσον αφορά στο ποια αθλήματα και ποια πρωταθλήματα θα συνεχίσουν να διεξάγονται τον επόμενο ένα μήνα (αρχικά) που θα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button