ΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Θρύλος παντού!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα Παίδων στο τμήμα Κανόε Καγιάκ αναδεικνύοντας την ποιότητα δουλειάς που γίνεται στις υποδομές.

 

Με τη συμμετοχή επτά αθλητών του ο Ολυμπιακός έδωσε βροντερό παρών στο 27ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι αθλητές του Θρύλου συμμετείχαν σε 24 αγωνίσματα και εξασφάλισαν την παρουσία τους σε 18 τελικούς με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία παίδων στο διπλό Καγιάκ παίδων στην απόσταση των 200μ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

1) Φετζιάν Άρης

2) Κάτσιος Νίκος

3) Μυτιλήνης Χάρης

4) Πρινέας Γιώργος

5)Αντωνόπουλος Παντελής

6) Πατέλης Βασίλης

7) Αμάντα Γκέκα

Οι διακριθέντες αθλητές και Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2017 στο διθέσιο Καγιάκ είναι οι Φετζιάν Άρης και Κάτσιος Νίκος.

Ο Άρης Φετζιαν υπογράμμισε: «Ο αγώνας ήταν καλός, αν και ήμασταν οι μικρότεροι σε ηλικία από τους άλλους αθλητές καταφέραμε να, πάρουμε το πρωτάθλημα» ενώ ο Νίκος Κάτσιος συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ την προπονήτρια μου για την υποστήριξη της όλη την χρόνια, είμαστε η πιο δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά ακόμη» .

Η προπονήτρια, Βάλια Κορμού είχε κάθε λόγο να πετάει στα ουράνια:

«Οι αθλητές μου στάθηκαν στο ύψος τους και διατήρησαν τον τίτλο τους ως πρωταθλητές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εκπροσωπούμε τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας και η χαρά μας, είναι ακόμη μεγαλύτερη.  Με την επιστροφή μας από τους αγώνες ετοιμαζόμαστε για το Πρωτάθλημα Ανάπτυξης το οποίο θα, διεξαχθεί στο Μεσολόγγι στης 4-6/08/17».

Ο Έφορος του Τμήματος Τάσος Βουγίδης δήλωσε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την σπουδαία διάκριση που έφεραν στον σύλλογό μας.  Να ευχαριστήσω την διοίκηση για την έμπρακτη συμπαράσταση της. Και τους γονείς όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button