ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέμα στην «Olé» για Ολυμπιακό και Παβόν

Η εφημερίδα στην Αργεντινή κάνει λόγο για επαφές των πρωταθλητών Ελλάδας με τους «χεϊνέσες» για τον 25χρονο εξτρέμ.Τα τελευταία 24ωρα έχει αρχίσει να «φουντώνει» το θέμα του Κριστιάν Παβόν για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τη δική τους κίνηση και έδειξαν στην Μπόκα Τζούνιορς πώς ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Πλέον, το θέμα απασχολεί και τα ΜΜΕ της χώρας της Νότιας Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα, στην αργεντίνικη εφημερίδα «Olé» γίνεται αναφορά στην κρούση των πρωταθλητών Ελλάδας στους «χεϊνέσες» για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν. Με τον 25χρονο εξτρέμ να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, όμως το γεγονός ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο σενάριο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, επιτρέπει στους πρωταθλητές Ελλάδας να μένουν στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του.

Η εφημερίδα «Olé» στο σχετικό της άρθρο σημειώνει πώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποστείλει το σχετικό τους αίτημα στην Μπόκα Τζούνιορς, περιμένοντας την απάντηση της ομάδας του Μπουένος Άιρες για το στάτους με τον Παβόν και τι απαιτείται για να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button