ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Θέλουν να κλείσουν το Καραϊσκάκη

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον όμορφο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της “εξυγίανσης”, και κάπως έτσι ετοιμάζεται μία ακόμα τιμωρία για το Καραϊσκάκη.

Αφορμή αποτελεί η Πειθαρχική Δίωξη που άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαϊνης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για  γεγονότα που φέρεται να  έγιναν έξω από το γήπεδο σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, και για τραυματισμό αστυνομικού που αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας και πλέον ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με ποινή 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Μία δίωξη η οποία προήλθε από συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή της Super League, την οποία ο αθλητικός δικαστής της λίγκας, Χριστόφορος Μάρκου έστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, έγινε αιτία για να ασκηθεί με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία.

Αναλυτικά η δίωξη:

«Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1,2,3,4,15 4β και 25 παρ. 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button