ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μετέωρο… βήμα του Σεμέδο

Ο αποκλεισμός της Μπενφίκα ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Εκεί που έδειχνε σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του στους «αετούς», τώρα ενδέχεται να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

Όλα έδειχναν, τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, πώς ο Σεμέδο ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Με τα ΜΜΕ στη χώρα της Ιβηρικής να κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Λισσαβόνας και τους «ερυθρόλευκους». Πλέον, όμως, το σκηνικό είναι διαφορετικό. Ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον πορτογαλικό σύλλογο. Κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Άλλα τα έσοδα από το Champions League, άλλα από το Europa League.

Συν τοις άλλοις, το θέμα είναι τώρα πώς το βλέπει ο Σεμέδο. Όλο αυτό το διάστημα έδειχνε… φευγάτος από τον Ολυμπιακό. Στο Ρέντη δεν εμφανίζονταν με πάθος στην προπονήσεις, έδειχνε μια νωθρότητα, σε βαθμό αδιαφορίας. Τώρα, όμως, δεν υπάρχει η προοπτική της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης. Ίσως από απόψε ο Πορτογάλος αμυντικός να κάνει άλλες σκέψεις για το μέλλον του.

Ίσως τώρα να βγει η Μπενφίκα από το… κάδρο. Χωρίς το Champions League, κανείς δεν ξέρει εάν η ομάδα του Ζεσούς θα δώσει τα χρήματα που ζητά ο Ολυμπιακός και τα οποία είναι πάνω από 10.000.000€. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, όπως και κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Σεμέδο και να μάθει τί σκέφτεται πλέον ο 26χρονος στόπερ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button