ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλει Αδριατική Λίγκα για πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός

Στην προοπτική μακρόχρονης συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα στάθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατά την επίσκεψή τους στο Ζάγκρεμπ

Αποφασισμένοι να … αφήσουν το ελληνικό πρωτάθλημα και τις αισχρές διαιτησίες που συναντούν πίσω τους για πολλά χρόνια παρουσιάζονται άπαντες στον Ολυμπιακό!

Το ενδεχόμενο… μετακόμισης του Ολυμπιακού στη διοργάνωση όπου συμμετέχουν έξι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας παραμένει στο προσκήνιο.

Κι αυτό διότι ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διευθυντής marketing κι εμπορικής ανάπτυξης των «ερυθρόλευκων», Νίκος Λεπενιώτης βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ και συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας σχετικά με τη συγκεκριμένη προοπτική.

Με βάση νεότερη πληροφόρηση στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν οι άνθρωποι τη ςπεριραίκής ΚΑΕ στο Ζάγκρεμπ, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής Κρέζιμιρ Νόβοσελ και στέλεχος της ABA Liga που σχετίζεται με τα τηλεοπτικά και το marketing της διοργάνωσης.

Στο τραπέζι τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα, το marketing, το ζήτημα των διαφημίσεων στο γήπεδο κι εν γένει οι υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» σε περίπτωση που αγωνιστούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επανέλαβαν την πρόθεσή τους να αγωνιστούν στην ABA Liga όχι μόνο για μια σεζόν αλλά να έχουν μακροπρόθεσμη παρουσία και όπως προαναφέραμε, η Γενική Συνέλευση μετά από το τέλος των τελικών (ενδεχομένως στις αρχές Μαϊου) θα δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button