ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεε μου σε Ευχαριστώ(Video)

Αύριο -με το καλό που θα ξυπνήσουμε- εμείς οι Ολυμπιακοί αν περάσουμε από καμιά Εκκλησία ,ας ανάψουμε και ένα κεράκι ,πέρα από τη δική μας υγεία και για το ότι έχουμε δεί και θα λέμε σε παιδιά και εγγόνια ότι είδαμε τον Βασίλη Σπανούλη με την “Ιερή  Ερυθρόλευκη¨.   Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ παίκτη ,μία ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ προσωπικότητα  την επιτομή του Never give up..

“Aν δεν αγωνιστείς σκληρά ακόμα και όταν νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο τοπ σου δεν θα πετύχεις αυτό που θες” μου είχε πει κάποτε ένας προπονητής θέλοντας να μου εξηγήσει πως όσο είσαι αθλητής δεν πρέπει να σταματάς να δουλεύεις γιατί πάντα, κάθε μέρα που περνάει ,κάθε λεπτό, κάθε κομμάτι προπόνησης μαθαίνεις και κάτι.. Ο Σπανούλης είναι μία τέτοια περίπτωση..Και όλοι ξέρουμε που έχει φτάσει. Και αν δεν ήταν  ο “Φάρος” να έχει στερήσει από τον Ολυμπιακό Πρωταθλήματα η Κύπελλο θα είχε ακόμα περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Ο Σπανούλης είναι ένα τρανό παράδειγμα για  να γίνεται μάθημα σε νέους αθλητές. Πως θα πρέπει να δουλεύουν, πως θα πρέπει να σκέφτονται το παιχνίδι πως δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να είναι εφησυχασμένοι..Και είναι σίγουρο ότι ο Σπανούλης θα συνεχίσει όσο θέλει ο ίδιος να είναι κορυφαίος, όσο και αν ο “Φάρος” έχει άλλα σχέδια …

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button