ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε»

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς. Ο Σέρβος προπονητής με το… καλημέρα έθεσε το πλαίσιο για τη συνεργασία του με το Θρύλο. Ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει, γνωρίζοντας καλά τι πρέπει να κάνει. «Θα συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε».

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσίριτς

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έδωσαν στον Σέρβο προπονητή, από την πρώτη στιγμή, να καταλάβει πώς γίνεται μέλος της τεράστιας οικογένειας του Θρύλου. Ο ίδιος, πάντως, το έχει αντιληφθεί και αυτό το έδειξε στις πρώτες του δηλώσεις. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Θρύλου, τόνισε: «Νέο βήμα στην καριέρα μου, είμαι στον Ολυμπιακό. Στην επικοινωνία που είχα με τον Χάρη Παυλίδη μου εξήγησε την κατάσταση στην ομάδα. Αποδέχθηκα, λοιπόν, την πρόταση να αναλάβω τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, είναι μια μεγάλη πρόκληση να έρχομαι μετά τον Χάρη, γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για το παγκόσμιο πόλο».

«Ο Ολυμπιακός είναι μια “μηχανή” των σπορ»

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς συνέχισε, ξέροντας καλά πώς να αναλαμβάνεις μια ομάδα στη μέση της χρονιάς δεν είναι εύκολο. Σχολιάζοντας: «Ήρθα στα μέσα της σεζόν και θα χρειαστώ μια περίοδο να προσαρμοστώ και να γνωρίσω την ομάδα. Είμαι σίγουρος για καλά αποτελέσματα… Θα συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά και να προσαρμοστούν και τα κορίτσια στη δική μου φιλοσοφία. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ένα απλό κλαμπ, είναι μια οικογένεια, ένας θεσμός και είναι μια «μηχανή» των σπορ στην Ελλάδα και φυσικά, στο πόλο, όπου και στο ανδρικό με τα χρόνια έδειξε τη δυναμική του και είναι ένας σύλλογος που το σέβονται όλοι».

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά»

Ο Τσίριτς για πρώτη φορά στην καριέρα του θα είναι στον πάγκο μιας γυναικείας ομάδας. Όταν αυτή, δε, είναι η Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης τότε ο πήχης ανεβαίνει παραπάνω. Αλλά ο Τσίριτς είναι γεννημένος νικητής και ξέρει καλά πώς να προχωρήσει. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Στο γυναικείο πόλο, τα τελευταία χρόνια η πορεία του Ολυμπιακού είναι πραγματικά λαμπρή. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και να μην απογοητεύσω κανέναν. Θέλω να πω στον κόσμο, ότι είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μπροστά τους, είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button