ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτάει τίτλους»

Τις υψηλές του βλέψεις και την ανάγκη κατάκτησης τροπαίων εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας

Απόλυτα ταυτισμένος με την εκπλήρωση των υψηλών στόχων και διακρίσεων αισθάνεται στον Ολυμπιακό ο Κώστας Σλούκας.
Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Τζάμπολ” της ΕΡΤ, λέγοντας πως οι προσωπικοί του στόχοι εφάπτονται με αυτούς του Ολυμπιακού και της Εθνική ομάδας και είναι προσωπικοί αλλά καθαρά ομαδικοί:

«Η αλήθεια είναι ότι ο COVID-19 μας άφησε λίγο πίσω, χάσαμε κάποιο ρυθμό στις προπονήσεις, αυτό φάνηκε αυτό και στην Ευρώπη, αλλά βρίσκουμε τα πατήματά μας.
Είμαστε στη μέση της χρονιάς κι ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι παίζει ωραίο μπάσκετ, μπάσκετ που απολαμβάνουν οι φίλαθλοί του», είπε αρχικά ο «σλούκι Λουκ» και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Νομίζω σε όλα τα παιχνίδια είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί κι ιδιαίτερα στο ΣΕΦ έχουμε κερδίσει όλους τους αγώνες, εκτός από τον Παναθηναϊκού, που ήταν ένα στραβοπάτημα για μας.

Αυτό κατά βάση είναι το παιχνίδι που θέλουμε να παίζουμε. Γρήγορο μπάσκετ, ελκυστικό μπάσκετ και καλή άμυνα».

Ο Σλούκας έρχεται φέτος από τον πάγκο, αλλά είναι κάτι που ουδόλως τον απασχολεί:
«Δεν λέει τίποτα απολύτως το ότι ξεκινάω από τον πάγκο. Το σημαντικό είναι να βρίσκομαι στο γήπεδο και να προσπαθώ να προσφέρω ό,τι μπορώ. Είμαι σε καλή ηλικία, προπονημένος. Η ομάδα κερδίζει οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».
Για το ρόλο του ηγέτη που του έχουν αποδώσει στον Ολυμπιακό:
«Δεν μπορώ να πω κάτι. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Δεν με φορτώνει ευθύνες. Ο ρόλος μου είναι συγκεκριμένος. Στόχος μου είναι να κατακτάμε τίτλους και τότε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι.»
Για τους στόχους στον Ολυμπιακό τώρα που επέστρεψε φέτος στη Stoiximan Basket League, σημείωσε:
«Κίνητρο για όλους μας είναι αυτό: Ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτάει τίτλους. Ζει από αυτούς. Γίνεται φέτος μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Μπροστά μας έχουμε τη βρύση και θέλουμε να πιούμε νερό».
Για την Εθνική Ομάδα και το EuroBasket το 2022:
«Ονειρεύομαι μία ομάδα με τον Γιάννη, με όλους στη σύνθεση της. Ονειρεύομαι έναν τίτλο με την Εθνική ομάδα, ένα μετάλλιο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button