ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα είναι έτοιμοι, όταν χρειαστεί, οι ποδοσφαιριστές;

Oι διεργασίες σε Ουέφα και Φίφα συνεχίζονται αναφορικά με το πότε θα συνεχιστούν και θα τελειώσουν τα εγχώρια  Πρωταθλήματα  αλλά και τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα τα οποία μας ενδιαφέρουν άμεσα για τον Ολυμπιακό που έχει τη ρεβάνς με τους  Γουλβς.

Ολοι οι σύλλογοι ανά την Ευρώπη  είναι εν αναμονή των  γεγονότων  του τι θα συμβεί.  Το μεγάλο ερώτημα, όμως, είναι πως  θα είναι έτοιμοι οι παίκτες να επιστρέψουν  σε αγωνιστική κατάσταση για να παίξουν το καλοκαίρι με πολλές ομάδες να εφευρίσκουν διάφορους τρόπους για να κρατάνε τους παίκτες τους έτοιμους  δίνοντας τους ατομικά προγράμματα που πρέπει να τα ακολουθούν καθημερινά.

Ακόμα και έτσι όμως πως ο  οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, και δεν έχει σημασία ο επαγγελματισμός του καθενός,  που  θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό θα μπορέσει να επιστρέψει για ένα τελείωμα της σεζόν , όντας πια εντελώς αποφορτισμένος. Και με το Καλησπέρα να μπει σε μία διαδικασία  αγώνων υψηλών απαιτήσεων. Και παράλληλα και αυτό είναι κάτι που δεν έχει γραφτεί πότε θα ξεκινήσει η σεζόν 2020-2021; Ψιλά πράγματα θα πεί κανείς εν μέσω πανδημίας, ωστόσο είναι και αυτά ερωτήματα,και πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά.

Απο την άλλη, και για να επανέλθουμε στην ετοιμότητα των παικτών, αν η σεζόν  αποφασιστεί  να συνεχιστεί Ιούνιο, οι παίκτες και εν γένει οι ομάδες δεν θα χρειαστούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ενάμιση μήνα προετοιμασίας; Θα είναι έτοιμοι όλοι οι ποδοσφαιρικοί οργανισμοί;

Εννοείται πως τα Πρωταθλήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν με κάποιο τρόπο χωρίς τελείες η παύλες όμως θα πρέπει να σκεφτούμε και τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς ο οποίοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι όταν κληθούν να αγωνιστούν ξανά

Σχετικά Άρθρα

Back to top button