ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος στο olympiacossfp.gr ενόψει του αγώνα με τους Κροάτες για την 8η αγωνιστική του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Θοδωρής Βλάχος: «Αντιμετωπίζουμε μια κορυφαία ομάδα των τελευταίων χρόνων μετά από μια σχεδόν δίμηνη διακοπή λόγω Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Βουδαπέστη. Η διακοπή αυτή αφήνει κάποια ερωτηματικά για το πώς θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες 10 μέρες μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχοντας και οι δυο αρκετούς παίκτες στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες Κροατίας και Ελλάδας. Η Γιουγκ σίγουρα θα νιώθει πιο άνετα αγωνιζόμενη στο σπίτι της αλλά για εμάς το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία και είμαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσουμε ότι πρόβλημα έχουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στέφαν Μίτροβιτς: «Σίγουρα είναι μια από τις πιο δύσκολες πισίνες εκτός έδρας ειδικά μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παράλληλα έχουμε ορισμένα προβλήματα στην ομάδα και δεν είμαστε ακόμα 100% πλήρεις. Δεν προπονηθήκαμε μαζί περίπου 35-40 ημέρες επομένως είναι δύσκολο να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στο Champions League στην έδρα της Γιουγκ. Ωστόσο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα παλέψουμε για τους πόντους της νίκης. Αν τα καταφέρουμε θα είναι πολύ καλό για την προσπάθεια μας να κρατήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button