ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final-8»

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για τη φετινή πορεία και προσπάθεια του Ολυμπιακού, στην Ευρώπη.

Φέτος είναι μια χρονιά εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Κι αυτό διότι η πανδημία με τον κορωνοϊό έχει αλλάξει τα δεδομένα. Οι ομάδες θα αγωνιστούν στο LEN Champions League χωρίς την παρουσία του κόσμου. Όσο αφορά στον Ολυμπιακό, δεν μπαίνει αυτή τη φορά ως φαβορί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Παράλληλα, η προετοιμασία για τα πρώτα ματς στον όμιλο έγινε μετ’ εμποδίων, αφού στην Ελλάδα είχε απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μέσω του olympiacossfp.gr μίλησε για τις τρεις αναμετρήσεις που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» τις προσεχείς ημέρες, στη «φούσκα» της Όστια. Με τον διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού να σχολιάζει: «Καταρχάς είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση, αφού στην Ελλάδα έχουν παγώσει αδίκως τα πάντα εδώ και ένα μήνα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δυστυχώς, δεν είμαστε πλέον φαβορί στον όμιλο όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια».

Ο περιφερειακός των νταμπλούχων Ελλάδας συνέχισε, εξηγώντας: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final 8 και τα πρώτα δυο παιχνίδια με την Ορτίτζια και τη Σπαντάου είναι τα παιχνίδια που πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε το στόχο μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button