ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Τέταρτος ο Καραλής στο Diamond League [vid]

Θετική ήταν η εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή στον αγώνα που έγινε στο Παρίσι. Μιας και ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ τερμάτισε στην πρώτη τετράδα. Ωστόσο δεν έκανε αναλόγως μεγάλα άλματα όπως αυτά των προηγούμενων εβδομάδων. Όταν, δηλαδή, «έσπασε» δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ με επιδόσεις 5,92μ. και 5,93μ., αντίστοιχα. Τέταρτος ο Καραλής στο Diamond League.

Ο Καραλής στο Diamond League στο Παρίσι

Την τέταρτη θέση στο Diamond League του Παρισιού, στο άλμα επί κοντώ, πήρε ο Εμμανουήλ Καραλής. Αλλά ο αθλητής του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού δεν έκανε την… υπέρβαση. Καθώς στον ένατό του αγώνα, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα για την κατάστασή του. Αν και πέρασε με την πρώτη τα 5,50μ., όπως και τα 5,75μ. δεν είχε ανάλογη συνέχεια, Διότι όταν ο πήχης ανέβηκε στα 5,85μ. δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο ήταν λίγο άτυχος. Παρότι έκανε καλά άλματα, στο κατέβασμα έριξε τον πήχη. Έτσι δεν έφτασε σε επιδόσεις ανάλογες με εκείνες των προηγούμενων εβδομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πώς νικητής ήταν ο Σουηδός Ντουπλάντις με 6,00μ. Για να τον ακολουθήσουν ο Αμερικανός Κέντρικς με 5,95μ, όπως και ο Γάλλος Κολέ με 5,85μ., αντίστοιχα. Έτσι δεν μπόρεσε να πλησιάσει κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ που έχει εδώ και λίγες ημέρες (5,93μ.). Τέταρτος ο Καραλής στο Diamond League.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emmanouil Karalis (@manolo)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button