ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεστ πριν την επιστροφή στις προπονήσεις

Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της δουλειάς στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Το «ραντεβού» του Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες του είναι προγραμματισμένο για αύριο. Τεστ πριν την επιστροφή στις προπονήσεις.

Όλοι σήμερα θα κάνουν τεστ

Την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν και πάλι τις πύλες του προπονητηρίου στο Ρέντη. Επιστροφή στις προπονήσεις για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού. Αλλά πριν συμβεί αυτό πρέπει να προηγηθεί κάτι άλλο. Σήμερα, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και τα άλλα μέλη της ομάδας που καθημερινά είναι στο Ρέντη, θα πρέπει να περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις. Να κάνουν τεστ για κορονοϊό, όπως προβλέπεται. Θα πρέπει εντός της ημέρας να περάσουν από το Metropolitan.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μέχρι το πρωί της Τετάρτης θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Κάτι που θα παίξει ρόλο και για τις προπονήσεις. Διότι πρέπει να ανάψει το «πράσινο φως» για να μπορέσουν οι παίκτες να βρεθούν κανονικά στο Ρέντη. Η κατάσταση στη χώρα καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Με τη μεγάλη αύξηση στα κρούσματα που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα, με τη διάδοση της μετάλλαξης «Όμικρον», έχει δυσκολέψει την καθημερινότητα. Συνεπώς λαμβάνοντα όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επηρεαστεί η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, αρχής γενομένης από τις προπονήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button