ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων για τον Ολυμπιακό

“Καμπάνα” τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στους ερυθρόλευκους για τα όσα έγιναν στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για παράβαση των άρθρων 27, (υβριστικά συνθήματα που αφορούν φυσικό πρόσωπο) και 23Α (ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου), παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 11-6-2017 και

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα».

Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για γεγονότα στον 3ο τελικό. Συνεπώς, συνολικά η ποινή που θα μείνει κλειστό το ΣΕΦ στο νέο πρωτάθλημα είναι 5 αγωνιστικές. Ενημερωτικά, ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και για την Ευρωλίγκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button