ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέρμα στη βία, γκολ στο bullying (pic)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την άνανδρη επίθεση στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας…

Πριν από ένα χρόνο σαν σήμερα, μια ομάδα από άνανδρους με κουκούλες, επιτέθηκαν στα μέλη της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, απειλώντας μικρά παιδιά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η Ακαδημία του Θρύλου έστειλε το μήνυμά της. Μήνυμα κατά της βίας, κατά του bullying, που δεν έχουν θέση ούτε στη ζωή μας, ούτε στον αθλητισμό. Κι αυτό που έχει σημασία είναι να το καταλάβουν όλοι,

Όπως αναφέρεται: «Η βία και το bullying δεν έχουν θέση στις ζωές μας και στον αθλητισμό.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την επίθεση στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η Ακαδημία του Θρύλου θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα πως η κάθε μορφή βίας και το bullying δεν έχουν καμία θέση στις ζωές μας.

Με οδηγό τα ιδεώδη και τις αρχές πάνω στα οποία δομήθηκε και αναπτύσσεται ο σύλλογός μας, η Ακαδημία του Ολυμπιακού απαντά στη βία και στον οπαδισμό με αγάπη και προσφορά.

Σε αυτό το πλαίσιο η παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» (A ball for all) θα «φορέσει» σύντομα ερυθρόλευκα… Η μοναδική μπάλα στον κόσμο σχεδιασμένη ειδικά για τυφλά παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη φήμη παγκοσμίως και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μη συνδράμει σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.

Λεπτομέρειες προσεχώς…»

https://www.facebook.com/olyfcacademy/posts/3449389851779763

Σχετικά Άρθρα

Back to top button