ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Αναστασιάδης από την Εθνική ομάδα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία  του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αποτελεί πλέον ο Άγγελος Αναστασιάδης, πληρώνοντας το μάρμαρο των άσχημων αποτελεσμάτων και οικτρών εμφανίσεων

 

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο των διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων της «γαλανόλευκης», τα οποία συνοδεύτηκαν από απογοητευτικές εμφανίσεις όπως φυσικά και από το γεγονός ότι είχε χάσει παντελώς τον έλεγχο των αποδυτηρίων
Με το «θερμό» επεισόδιο με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρμενία να αποτελεί την κορυφή ου παγόβουνου.
Ο έμπειρος προπονητής συναντήθηκε τη Δευτέρα το πρωί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, όπου και οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Ο Αναστασιάδης είχε αναλάβει και επίσημα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στις 25 Οκτωβρίου αλλά ουσιαστικά μετά τις 11 Ιουνίου και την ήττα εντός έδρας από την Αρμενία είχε σχεδόν παρθεί η απόφαση να μπει ένα τέλος στη συνεργασία των δυο πλευρών. Άλλωστε η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη με μόλις μια νίκη επί του Λιχτενστάιν, μια ισοπαλία με τη Βοσνία και δυο ήττες στο ΟΑΚΑ από Ιταλία και Αρμενία.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια υπάρχει στις εξελίξεις που  θα υπάρξουν μ τους άμεσους συνεργάτες του του πρώην πλέον εκλ΄κτορα Άγγελο Μπασινά και Στέλιο Γιαννακόπουλο και το αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν και αυτοί.
Υποψήφιοι Δέλλας και Ουζουνίδης
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πλέον είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή και από την Ελλάδα έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Τραϊανού Δέλλα που θα μπορούσαν κάλλιστα να απασχολήσουν την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Εκτός κι αν αποφασισθεί να πάνε σε λύση ξένου προπονητή, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button