ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τελικοί όλα τα παιχνίδια!»

Στον κομβικό χαρακτήρα που έχουν αποκτήσει για τον Ολυμπιακό όλες οι εναπομείνασες αναμετρήσεις πρωταθλήματος και Κυπελλού αναφέρθηκε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε ένα μέρος της δουλειάς που γίνετια στις προπονήσεις, εστίασε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας τους τομείς, που οδήγησαν τους πρωταθλητές Ελλάδα ςστην σπουδαία νίκη επί του Πλατανιά με 2-1

Με τον Πορτογάλο μπακ – χαφ να τονίζει επίσης, ότι όλα τα παιχνίδα που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν έχουν αποκτήσει οριακό χαρακτήρα:

«Το πιο σημαντικό που είχαμε σήμερα ήταν η δουλειά που έχουμε κάνει τις προηγούμενες εβδομάδες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δείξαμε τι είχαμε κάνει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πορτογάλου αμυντικού, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του Τάκη Λεμονή:

«Κάθε φορά που αλλάζει ένας προπονητής φέρνει τις δικές του ιδέες μέσα στην ομάδα. Αλλάζει τα πράγματα προς την κατεύθυνση που εκείνος θέλει και αυτό βοήθησε αυτή τη φορά την ομάδα μας γιατί έγιναν οι αλλαγές που έπρεπε για να μπορέσουμε σήμερα να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη συνέχεια: «Όλοι γνωρίζουμε πως τα παιχνίδια που απομένουν είναι τελικοί. Είτε πρόκειται για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε για αυτό και προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Πάντα μας βοηθάνε οι φίλαθλοι μας. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Πάντα μας βοηθάνε όχι μόνο σήμερα. Είναι η έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε και πάντα την έχουμε από αυτούς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button