ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέλειωσαν από τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τους Μπόλντγουιν, Πολ, Μπάικς και Χαπ ότι δεν είναι στα πλάνα της ομάδας.

Εδώ και μερικές ημέρες ήταν γνωστό πώς οι Γουέιντ Μπόλντγουιν, Μπράντον Πολ, Ντουάιτ Μπάικς δεν υπολογίζονται από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περιθώριο να τους ενημερώσουν έως και σήμερα, τυπικά, για το μέλλον τους. Αν δεν το έκαναν, θα ανανεώνονταν τα συμβόλαιά τους.

Έτσι, σήμερα οι άνθρωποι του Θρύλου ενημέρωσαν τους τρεις Αμερικανούς πώς κάνουν χρήση του όρου «opt out». Τί σημαίνει αυτό; Πώς καταβάλλουν στους παίκτες ένα μικρό ποσό και λύνεται η συνεργασία μαζί. Κι αυτό έγινε και επίσημα. Αλλά δεν ήταν οι μόνοι!

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ίθαν Χαπ. Δεν ήταν στο πλάνο του Μπαρτζώκα μεν, αλλά υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του, με τον παίκτη να παραχωρείται εκ νέου δανεικός. Τελικά αυτό δεν θα γίνει, καθώς ό,τι έγινε με Μπόλντγουιν, Πολ, Μπάικς, έγινε και με τον Χαπ που επίσης αποτελεί «παρελθόν» από τον Ολυμπιακό.

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να αναφέρει ακόμα πώς: «Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button